Steun ons…

Sommige kinderen treffen het niet. Lichamelijke, geestelijke en sociale handicaps beperken hun mogelijkheden. Mogelijkheden die de meeste kinderen wel hebben. Dat lot trekken wij ons aan.
The Fishing Dutchmen is een stichting die de hengelsport promoot in de breedste zin van het woord. Daarbij zet de stichting haar middelen, kennis en netwerk in om met name sportviswensen van kinderen met een handicap in vervulling te laten gaan. De stichting ondersteunt daarnaast een aantal initiatieven waarbij het voor gehandicapten mogelijk wordt gemaakt te vissen op locaties die voor hen zonder hulp buiten bereik liggen.
Daarbij worden zij begeleid door vrijwilligers en ambassadeurs van de stichting.

UW STEUN AAN DE STICHTING THE FISHING DUTCHMEN IS UITERMATE GEWENST.

Dat kan op een aantal manieren:

Wordt één van de grotere sponsors van Stichting The Fishing Dutchmen; Uw bedrijfsnaam/logo komt als grote banner met link op onze website. U krijgt een vermelding van uw bedrijfsnaam/logo in alle communicatievormen (mailings, brieven, publicaties et cetera) van Stichting The Fishing Dutchmen. Uw bedrijfsnaam/logo wordt opgenomen in de sponsorbalk zoals blijkt uit dit schrijven. Uw bedrijfsnaam/logo is tevens duidelijk herkenbaar tijdens evenementen middels spandoeken en displays die ter plaatse worden gebruikt. Wilt u één van de grotere sponsors zijn neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Uw bijdrage is minimaal: € 1.000 per jaar.

Laat uw bedrijfsnaam/logo als banner met link zetten op de website van Stichting The Fishing Dutchmen.
U ontvangt jaarlijks een factuur van de stichting van € 250.

Doe een gift door storting op het ING rekeningnummer van Stichting The
Fishing Dutchmen. Op de sponsorpagina wordt (tenzij u dit niet wenst) uw
naam/bedrijfsnaam opgenomen. Bij giften boven € 250 wordt tevens een link naar uw website opgenomen.

Wordt “Vriend van de stichting”. Door storting van € 50 per jaar op het ING rekeningnummer  van Stichting The Fishing Dutchmen, bent u ‘vriend van de stichting’ en draagt u bij de bekostiging van de initiatieven van de The Fishing Dutchmen.

Rekeningnummer:  NL35 INGB 0678 6016 90  t.n.v. Stichting The Fishing Dutchmen te Vlaardingen.

 

De stichting kan niet zonder u steun en zegt daarom bij voorbaat; “DANK U!”