Welkom

Welkom op de geheel vernieuwde site van stichting The Fishing Dutchmen

De stichting die sportvissen in de breedste zin van het woord uitdraagt en zich met name richt op kinderen die iets minder geluk hebben gehad met hun gezondheid. Wij helpen hen graag optimaal binnen hun mogelijkheden te genieten van hetgeen sportvissen te bieden heeft.

Niet alleen kinderen, maar ook de ouderen en gehandicapten hebben onze aandacht. Op deze site krijgt u een indruk van hetgeen wij uitdragen en ondernemen in binnen- en buitenland.

The Fishing Dutchmen heeft een bijzondere band met twee weeshuizen, Blessed Generation en Lea Mwana in Malindi Kenya. Olympisch kampioen Mark Huizinga is ambassadeur voor het weeshuis en onze stichting. Wij ondersteunen stichting Opkikker en De Wens stichting.

Wij wensen u veel plezier op deze site en mocht u suggesties of ideeën hebben, schroom niet schrijf, mail of bel. Op de contactpagina vindt u onze gegevens.