Hengelsport & Botenbeurs Utrecht groot succes

img_6492
De prachtige nieuwe stand van The Fishing Dutchmen, inclusief zeppelin, oogste veel bewondering en waardering. De stand werd ontworpen en geplaatst door JB Inflatables van Roland en Sharon Baks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe stand op de Hengelsport & Botenbeurs 2016 in de Utrechtse Jaarbeurshallen van 2 – 4 december was een groot succes. De loterij en het interactieve lampenspel leverde ruim 2800 euro op. Een geweldig resultaat, wij bedanken onze hoofdsponsors; JB Inflatables, Roland en Sharon Baks, die de stand hebben ontworpen en geplaatst op deze beurs. Dirk Drent, organisator van de beurs voor de vierkante meters en overige diensten.

img_6539
Het ‘lampenspel’ trok veel spelers en bekijks.

Tijdens de beurs werd een loterij gehouden met fantastische prijzen. Een lot van 2 euro gaf kans op een van de honderden prachtige prijzen, van zakmes tot navigatie apparatuur. Kocht je twee loten dan kon je op de interactieve speeltafel aan de gang. De hoogste dagscore leverde de ‘snelheidsduivel’ een shoptegoed van 250 euro op bij een van de drie sponsoren; Hengeldiscount Gigant, Fauna Hengelsport en Raven hengelsport.

img_6534
Veel belangstelling voor de loterij en het spel!

Natuurlijk kan een beurs als deze niet zonder vrijwilligers functioneren. Wij bedanken Roland Baks, Sharon Baks, Lisbeth Bos, Pep Karel, Liene Karel, Ruud Bronsgeest, BartJan Kerklaan, Hein Hoogduin, Toine van Ierland, Kees de Groot, Frans van Oss en Pierre Bronsgeest.

Naast de drie dagwinnaars waren er veel mensen en kinderen die prachtige prijzen wonnen in de loterij. Deze loterij werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Raymarine (Harrold van Asselt), De Basis (Jack van Zuijlen), Roned Spanje (Ron Nieweboer), Angling Knots (Andy Steer), Wout van Leeuwen (Sjaak IJdo, Bob de Willigen, Marcel Schouten), Midnight Moon, Hertog Hengelsport, De Snoekbaars (Chris Loef), Penn (Robert Valkeneer), P&S (Jaap Putzes) en Raven Steenwijk.

img_6521
Luuk Mares (rechts) winaar van de eerste dag op het lampenspel met een score van 124 punten, goed voor 250 euro shoptegoed bij Raven hengelsport. Hij ontvangt de cheque uit handen van Jerry van Raven en Pierre Bronsgeest, voorzitter van The Fishing Dutchmen.
img_6561
Glen Sprangers (links) wist de tweede dag het spel te winnen met maar liefst 132 punten, goed voor 250 euro shoptegoed bij onze sponsor Fauna Hengelsport.

 

img_6587
Remon van der Maden (links) wist de laatste dag de dagprijs te winnen van 250 euro shoptegoed, in dit geval bij onze sponsor Hengeldiscount Gigant. Remon ontvangt zijn prijs uit handen van Toine van ierland, secretaris van The Fishing Dutchmen.

 

img_6588
Een van de hoofdprijzen uit de loterij, een Raymarine Dragonfly navigatie set werd gewonnen door Kees de Groot (rechts). Op de foto ontvangt hij de set uit handen van Harrold van Asselt, directeur Raymarine.

 

fullsizerender
Een week verblijf bij Roned sportfishing in Spanje werd gewonnen door Armand Born en Niels Vader. Zij ontvangen de prijs uit handen van directeur Ron Nieuweboer (rechts) en Toine van ierland (links).